Foto: Rigspolitiet

Lystrup: Tæskehold tilkaldt for at smadre 32-årig

Flere mænd anholdt efter ballade og trusler om vold

En 32-årig mand flygtede onsdag aften ved 21.30-tiden ind i sin lejlighed på Elstedhøj i Lystrup. Det skete efter, at han vredt havde bedt en ung mand om at stoppe sin scooter, som han stod og rodede med nede på gaden.

Ejeren af scooteren blev selv vred og reagerede ifølge den 32-årige mands forklaring med at hive en skruetrækker frem og true med armen løftet. Samtidig ringede han til nogle venner, der skulle komme og hjælpe med at 'smadre' den 32-årige mand.

Det varede da heller ikke længe, inden en flok hidsige mænd troppede op og stimlede sammen foran den 32-årige mands lejlighed. Nogle råbte trusler, hvilket fik ham til at ringe til politiet.

Politiet sendte en patrulje til Lystrup, hvor betjentene mødte en flok mænd, der ifølge politiet stadig var særdeles aggressive. Under anholdelse af en 55-årig mand for trusler mod beboeren i lejligheden blev en 23-årig mand ved med at blande sig i politiets arbejde og råbe ad betjentene. Han blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden. Det samme gjorde en 19-årig og en 20-årig mand, der heller ikke respekterede politiets anvisninger.

Østjyllands Politi leder stadig efter scooterføreren, som angiveligt også truede den 32-årige mand fra Lystrup. Politiet ved, hvem han er.

jr

Publiceret 12 July 2018 11:38

SENESTE TV