Foto: Rigspolitiet

Lystrup: Tæskehold tilkaldt for at smadre 32-årig

Flere mænd anholdt efter ballade og trusler om vold

En 32-årig mand flygtede onsdag aften ved 21.30-tiden ind i sin lejlighed på Elstedhøj i Lystrup. Det skete efter, at han vredt havde bedt en ung mand om at stoppe sin scooter, som han stod og rodede med nede på gaden.

Ejeren af scooteren blev selv vred og reagerede ifølge den 32-årige mands forklaring med at hive en skruetrækker frem og true med armen løftet. Samtidig ringede han til nogle venner, der skulle komme og hjælpe med at 'smadre' den 32-årige mand.

Det varede da heller ikke længe, inden en flok hidsige mænd troppede op og stimlede sammen foran den 32-årige mands lejlighed. Nogle råbte trusler, hvilket fik ham til at ringe til politiet.

Politiet sendte en patrulje til Lystrup, hvor betjentene mødte en flok mænd, der ifølge politiet stadig var særdeles aggressive. Under anholdelse af en 55-årig mand for trusler mod beboeren i lejligheden blev en 23-årig mand ved med at blande sig i politiets arbejde og råbe ad betjentene. Han blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden. Det samme gjorde en 19-årig og en 20-årig mand, der heller ikke respekterede politiets anvisninger.

Østjyllands Politi leder stadig efter scooterføreren, som angiveligt også truede den 32-årige mand fra Lystrup. Politiet ved, hvem han er.

jr

Publiceret 12 July 2018 11:38

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.