Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: 94-årig bilist kørte op i en anden bil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 9.11 på Skanderborgvej i Viby. En 94-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 37-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.08 på Silkeborgvej i Brabrand. En 23-årig mandlig bilist kørte op i bagenden på en bil ført af en 67-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade ved sammenstødet. Den 23-årige mand blev sigtet for ikke at vise nok agtpågivenhed.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt fire indbrud i boliger i Aarhus Kommune:

På Brombærvej i Harlev begået mellem torsdag d. 28/6 kl.12.00 og søndag d. 8/7 kl. 21.00

På Vejlby Toften i Risskov begået mellem mandag d. 2/7 kl. 12.00 og mandag d. 9/7 kl. 16.15

På Frækærparken i Mårslet begået mellem lørdag d. 7/7 kl. 20.00 og mandag d. 9/7 kl. 20.30

På Marconivej i Viby begået mandag d. 9/7 kl. 23.00

Formodet narkobilist havde peberspray og halv billardkø i bilen

En 29-årig mand havde flere ulovlige sager i bilen, da han i går kl. 20.10 blev standset af en patrulje på Ryhavevej i Aarhus V. Da betjentene kom hen til bilen, virkede manden tydeligt påvirket af narko, og det fik dem til at anholde ham og sigte ham for narkokørsel. Da de ransagede bilen, fandt de flere ting, der afstedkom yderligere sigtelser. I den ene fordør lå der to poser med hash og skunk. På gulvet lå en peberspray og en halv billardkø. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for ulovlig våbenbesiddelse.

jr

Publiceret 10 July 2018 15:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.