Foto: Rigspolitiet

Fældet af video: 21-årig skal fem måneder i fængsel for indbrud i café på Åboulevarden

Vanekriminel aarhusianer er igen sendt bag tremmer

En 21-årig mand skal fem måneder i fængsel, efter han i sidste måned begik indbrud i en café på Åboulevarden i Aarhus.

Tidligt om morgenen fredag 8. juni fik politiet en anmeldelse fra caféejeren om, at en person var brudt ind i caféen og havde aktiveret alarmen.

Der var stjålet nogle tusinde kroner, men den gode nyhed var, at en medarbejder kunne genkende indbrudstyven ved fornavn.

Oplysningen om navnet samt optagelserne af indbrudstyven bragte hurtigt politiet på sporet af en en 21-årig mand fra Aarhus. Senere samme dag kørte en patrulje ud til en adresse i Åbyhøj, hvor politiet vidste, han ofte befandt sig.

Da betjentene bankede på, lukkede den 21-årige efter noget tid op. I hjemmet fandt patruljen 4400 kroner, hvilket svarede nogenlunde til det stjålne beløb fra caféen. Den unge mand blev derfor anholdt på stedet og sigtet for indbruddet, som han nu har fået fem måneders fængsel for.

"Retten lagde vægt på, at den tiltalte adskillige gange er dømt for lignende kriminalitet. Jeg er meget tilfreds med, at den tiltalte bliver dømt så hurtigt og konsekvent for sit indbrud begået for en måned siden," siger senioranklager Jakob Beyer i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Den dømte erkendte indbruddet, men udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen. Han blev varetægtsfængslet umiddelbart efter dommen.

jr

Publiceret 10 July 2018 08:43

SENESTE TV