Færdselsuheldet skete i dette kryds, hvor en bilist svingede ud fra Myggenæsvej og blev ramt i siden af en mand på knallert, der ikke havde hjelm på og formentlig fik kraniebrud.

Færdselsuheldet skete i dette kryds, hvor en bilist svingede ud fra Myggenæsvej og blev ramt i siden af en mand på knallert, der ikke havde hjelm på og formentlig fik kraniebrud. Foto: Google Maps

Alvorligt færdselsuheld i Aarhus: Motorcyklist uden hjelm har formentlig fået kraniebrud

Bilist svingede ud og blev påkørt af mand på motorcykel uden hjelm på

Af
Jeppe Rafn

En 22-årig mand fra Aarhus C kom natten til mandag alvorligt til skade ved et færdselsuheld i Aarhus Nord.

Det skete klokken 00.39, hvor han kom kørende i vestlig retning på motorcykel på Katrinebjergvej og kørte ind i siden på en bil, der svingede ud fra Myggenæsvej.

Østjyllands Politi oplyser til Lokalavisen, at motorcyklen blev totalskadet ved sammenstøddet, mens motorcyklisten væltede ned på asfalten og formentlig fik kraniebrud ved uheldet. Han havde ikke styrthjelm på.

Politiet oplyser, at man foreløbig ikke har sigtet hverken bilisten eller motorcyklisten for ikke at overholde sin vigepligt eller andre forseelser.

Motorcyklen ramte ind i bilens førerside, men den 23-årige bilist kom angiveligt ikke til skade ved uheldet. Bilisten er en mand fra Mårslet.

Østjyllands Politi kan ikke umiddelbart oplyse, hvor stærkt motorcyklisten kørte.

Publiceret 25 June 2018 15:38

SENESTE TV