Foto: Ridspolitiet

Politirapporten: Bilist prøvede alt på at flygte fra politiet

21-årig mand forsøgte ad flere omgange at køre fra politiet

En af politiets patruljer opdagede torsdag klokken 16.02 en bilist uden sikkerhedssele, der kom kørende imod dem på Holmstrupgårdvej i Brabrand. Patruljen vendte straks om for at standse bilen, men i det samme føreren så det, foretog han en u-vending og kørte i høj fart den modsatte vej.

Jagten gik ned ad en lukket vej, hvor flugtbilisten standsede. Han havde dog ikke opgivet flugten, for da betjentene gik hen mod bilen, satte han i gang igen og nåede at køre nogle hundrede meter, inden patruljen indhentede ham og fik ham bragt til standsning.

Det viste sig, at den 21-årige mand bag ratter havde en del mere på samvittigheden end en manglende sele. En narkometertest viste, at han var påvirket, og han havde heller ikke noget kørekort og ingen lovpligtig forsikring på bilen.

Den 21-årige mand blev anholdt og taget med ind på politistationen. Det oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Andre nyheder fra døgnrapporten:

Fremstilling i Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 9.30 en 43-årig mand for tyveri af særlig grov beskaffenhed begået den 23. december sidste år i Sønderborg. Derudover er han sigtet for hæleri.

Den 43-årige er fra Aarhus og blev anholdt i går på en adresse i Malling.

Opdatering: Han blev varetægtsfængslet i 14 dage.

Fremstilling i Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 19-årig mand for Retten i Aarhus. Han er sigtet for et indbrud begået i går kl. 21.21 i Risskov.

Opdatering: Han blev varetægtsfænglet i 14 dage.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 7.29 på Nordjyske Motorvej i sydlig retning ved Hinnerup. Her påkørte en 53-årig mand en forankørende bil, så der skete et harmonikasammenstød. Ingen kom umiddelbart noget alvorligt til. Bilerne fik betydelige skader. Den 53-årige blev sigtet for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed og holde afstand til den forankørende bil.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 10.39 på Edwin Rahrs Vej i krydset ved Hejredalsvej i Brabrand. Her påkørte en 24-årig mandlig bilist en bil ført af en 42-årig kvinde. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade - den 42-årige klagede dog over ømhed efter sammenstødet.

En 40-årig mand blev i går kl. 11.20 standset til spritkontrol på Djurslandmotorvejen ved Lystrup. Her viste alkometertesten en promille på mere end det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spritkørsel og fik inddraget sit kørekort. Han blev kørt til politistationen til en blodprøve og løsladt igen kl. 12.16

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.14 i krydset Haslegårdsvej/Hasle Ringvej i Aarhus. En 32-årig mandlig bilist svingede til højre og overså en 40-årig kvindelig cyklist, som han ramte. Kvinden blev kørt på skadestuen efter uheldet. Den 32-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.23 i krydset Stadion Allé/Ålborggade i Aarhus C. En 24-årig mandlig bilist svingede til venstre og overså en 24-årige kvindelig cyklist, som han påkørte. Hun kom dog ikke umiddelbart til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 17.28 på Mejlbyvej ved Djurslandsmotorvejen. En 18-årig mandlig bilist kørte ind i rundkørslen på stedet og ramte ind i en 40-årig mandlig cyklist. Cyklisten blev kørt på skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Stenbækvej i Brabrand begået mellem tirsdag d. 19/6 kl. 6.51 og onsdag d. 20/6 kl. 7.09

På Stavtrupvej i Stavrup begået onsdag d. 20/6 mellem kl. 6.45 og kl. 16.00

På Kamma Rahbeks Vej i Åbyhøj begået mellem mandag d. 18/6 kl. 10.30 og onsdag d. 20/6 kl. 18.30

jr

Publiceret 21 June 2018 22:17

SENESTE TV