Modelfoto

Mand slog kvinde i ansigtet med knytnæve efter voldsomt skænderi på gaden

Skænderi mellem to bekendte udviklede sig til vold

Flere personer var mandag aften vidner til et større skænderi mellem en ung mand og en ung kvinde på åben gade på Fuglebakkevej i Aarhus V.

Skænderiet udviklede sig til vold, da den 20-årige mand pludselig slog den et år ældre kvinde i ansigtet med en knytnæve.

Et af vidnerne anmeldte episoden til politiet, som sendte en patrulje ud på stedet. Da patruljen kom frem, var parterne stadigvæk oppe at skændes.

Kvinden havde mærker i ansigtet, og sammenholdt med vidnernes forklaring førte det til, at manden blev anholdt og sigtet for vold. Han blev anholdt mandag klokken 20.48.

Østjyllands Politi oplyser, at offeret og gerningspersonen kender hinanden.

jr

Publiceret 19 June 2018 10:30

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.