Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Solbjerg: Ubeboet hus med stråtag nedbrændt

Det vides endnu ikke, hvordan der gik ild i ubeboet hus. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

Af
Danni Paulsen

Mandag eftermiddag opstod der en brand i et stråtækt hus på Balskildevej i Solbjerg.

Politiet fik anmeldelsen klokken 14.59, og da man ankom til huset var det helt overtændt.

Samtidig var der gået ild i nogle træer, som stod tæt op ad huset. Der var dog ingen fare for, at ilden skulle sprede sig alvorligt, oplyser vagthavende hos Østjyllands Politi.

Efterslukningen er mandag aften ved at være afsluttet.

Der var heller ingen personfare, for huset har stået ubeboet i længere tid.

Hvad der gjorde, at et ubeboet hus er brudt i brand, ved man endnu ikke, men brandteknikere skal nu undersøge brandtomten for at finde årsagen.

dp

Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 18 June 2018 17:19

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.