Ulykken skete omkring dette sted på Århusvej mellem Odder og Malling.

Ulykken skete omkring dette sted på Århusvej mellem Odder og Malling. Foto: Google Maps

16-årig dreng død efter påkørsel mellem Odder og Malling

Han blev erklæret død to døgn efter ulykken natten til lørdag

Af
Jeppe Rafn

En dreng på 16 år er død efter at være blevet påkørt af en bil på landevejen mellem Odder og Malling.

Ulykken skete natten til lørdag klokken 01.56 ud for landsbyen Svorbæk, hvor han stod midt ude på vejen for at standse biler for at få et lift hjem. Her blev han ramt af en bilist, der kørte mod nordpå Århusvej og på grund af mørket først så drengen sent og kunne ikke undgå at påkøre ham. Det oplyste Østjyllands Politis vagtchef til Lokalavisen lørdag morgen.

Den 16-årige dreng fik svære hovedskader ved påkørslen og blev kørt med ambulance til Universitetshospitalet. Natten til mandag døde han som følge af sine kvæstelser.

"Han blev erklæret død omkring klokken 01.30. De nærmere omstændigheder kender jeg ikke, men de pårørende er underrettet, siger Østjyllands Politis vagtchef til Ritzau.

Den afdøde dreng kommer fra Københavnsområdet. Han var i selskab med to jævnaldrende kammerater, en fra Københavnsområdet og en fra Aarhus. De er blevet afhørt som vidner, og der er blevet foretaget undersøgelser af en bilinspektør på stedet for at analysere de nærmere omstændigheder omkring det alvorlige færdselsuheld.

"Vi har været på stedet og talt med vidner, men vi er endnu ikke blevet klogere på, hvordan det helt præcist kunne ske," siger vagtchefen til Ritzau.

Bilisten var en 62-årig mand fra Aarhus, som ikke var påvirket af hverken alkohol eller stoffer. Der er rutinemæssigt taget en blodprøve af ham for at være sikker på, han ikke var påvirket.

Publiceret 18 June 2018 06:00

SENESTE TV