Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Spiritusbilister stoppet i Viby

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi standsede i går to bilister, der ikke kunne klare en alkometertest. Begge bilister kørte i Viby. Den ene var en 43-årig mand, som i går aftes klokken 18.54 blev stoppet på Viby Ringvej. Den anden var en kvindse på 25 år, der i nat klokken 01.28 kørte på Søndervangs Allé. Hun havde desuden tidligere fået taget kørekortet.

Andre nyheder fra politiets døgnrapport:

Færdselsuheld

Silkeborgvej, 8230 Åbyhøj

Sket: 15/06/2018 16:55

En 32 kvindelig bilist overså kødannelse på Silkeborgvej og påkørte bagfra en 21-årig mandlig bilist. Der sket kun materiel skade.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept

Skanderborgvej 8000 Aarhus C

Sket: 15/06/2018 09:09

En 20-årig mandlig bilist førte personbil uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Edouard Suensons Gade i Aarhus N begået 15.6. mellem kl. 00.00 og kl. 07.15

Forsøg - På Jettesvej i Brabrand begået 15.6. mellem kl. 09.15 og kl. 14.05

På Sigridsvej i Brabrand begået 15.6. mellem kl. 10.15 og kl. 12.00

jr

Publiceret 16 June 2018 14:49

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.