Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Bomberyddere i Marselisborg Skov

Anmeldelse om bombelignende genstand i Marselisborg

Østjyllands Politi modtog torsdag aften klokken 20.56 en anmeldelse om, at der lå en bombelignende genstand i en rygsæk i Marselisborg Skov.

Rygsækken lå på en bænk på Havreballe Skovvej ved søbredden ved Ødam.

Politiet afspærrede området og tilkaldte bomberyddere, der undersøgte genstanden.

Det viste sig at være en ufarlig genstand, der lå i rygsækken, og lidt over midnat var blev afspærringen ophævet, så man igen frit kunne færdes i området.

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

45-årig mand taget med narko i bil og blod

En 45-årig mand blev i går kl. 11.45 anholdt og sigtet for narkokørsel, da en patrulje standsede hans bil på Kalkværksvej i Aarhus C. Da betjentene ransagede bilen, fandt de en digitalvægt samt nogle gram kokain og hash, som den 45-årige erkendte var hans. Han blev derfor også sigtet for at besidde narko med henblik på at sælge det videre.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 11.31 i krydset Hadsundvej/Tinghøjvej i Mejlby. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i siden på en lastbil ført af en 31-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.50 på Hjortensgade i Aarhus C. Tre biler stødte sammen i et harmonikasammenstød. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.46 i Ceres-krydset på Vesterbrogade i Aarhus. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset, hvor han blev ramt af en 16-årig dreng på knallert. Den 16-årige kom lettere til skade ved uheldet.

En 31-årig mand blev i nat kl. 1.20 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Schleppegrellsgade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Tronkærvej i Skødstrup begået torsdag d. 14/6 mellem kl. 9.00 og kl. 13.15

På Storringvej i Lillering ved Harlev begået torsdag d. 14/6 mellem kl. 7.00 og kl. 15.30

jr

Publiceret 15 June 2018 20:51

SENESTE TV