Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Bomberyddere i Marselisborg Skov

Anmeldelse om bombelignende genstand i Marselisborg

Østjyllands Politi modtog torsdag aften klokken 20.56 en anmeldelse om, at der lå en bombelignende genstand i en rygsæk i Marselisborg Skov.

Rygsækken lå på en bænk på Havreballe Skovvej ved søbredden ved Ødam.

Politiet afspærrede området og tilkaldte bomberyddere, der undersøgte genstanden.

Det viste sig at være en ufarlig genstand, der lå i rygsækken, og lidt over midnat var blev afspærringen ophævet, så man igen frit kunne færdes i området.

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

45-årig mand taget med narko i bil og blod

En 45-årig mand blev i går kl. 11.45 anholdt og sigtet for narkokørsel, da en patrulje standsede hans bil på Kalkværksvej i Aarhus C. Da betjentene ransagede bilen, fandt de en digitalvægt samt nogle gram kokain og hash, som den 45-årige erkendte var hans. Han blev derfor også sigtet for at besidde narko med henblik på at sælge det videre.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 11.31 i krydset Hadsundvej/Tinghøjvej i Mejlby. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i siden på en lastbil ført af en 31-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.50 på Hjortensgade i Aarhus C. Tre biler stødte sammen i et harmonikasammenstød. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.46 i Ceres-krydset på Vesterbrogade i Aarhus. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset, hvor han blev ramt af en 16-årig dreng på knallert. Den 16-årige kom lettere til skade ved uheldet.

En 31-årig mand blev i nat kl. 1.20 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Schleppegrellsgade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Tronkærvej i Skødstrup begået torsdag d. 14/6 mellem kl. 9.00 og kl. 13.15

På Storringvej i Lillering ved Harlev begået torsdag d. 14/6 mellem kl. 7.00 og kl. 15.30

jr

Publiceret 15 June 2018 20:51

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.