Tre ældre personer mellem 80 og 90 år fik torsdag middag besøg af en mand i styrthjelm, som politiet gerne vil i kontakt med.

Tre ældre personer mellem 80 og 90 år fik torsdag middag besøg af en mand i styrthjelm, som politiet gerne vil i kontakt med. Foto: Google Maps

Mand med styrthjelm på 'turné' i ældreboliger: Råbte og stjal 84-årig kvindes taske

Tre ældre personer i Åbyhøj fik uvelkomment besøg af mand med styrthjem

Tre ældre mennesker, der bor i ældreboligerne på Nordrevej i Åbyhøj, fik torsdag mellem klokken 12 of 13 besøg af en mand med styrthjelm.

Hos en 84-årig kvinde kom manden ind og råbte, at der var en indbrudstyv i hendes hjem. Herefter gik han rundt i lejligheden og endte med at tage hendes taske, der hang over en stol. Hun protesterede, men det hjalp ikke. Manden med styrthjelmen stak af med tasken, inden hun kunne nå at tilkalde hjælp.

En 90-årig kvinde, der er nabo til den 84-årige, fik også besøg af manden, der her fortalte, at han var kommet for at tjekke el. Da beboeren fortalte, at hun snart fik besøg af sit barnebarn, forsvandt han igen - angiveligt uden at stjæle noget.

En 80-årig mand nåede også at se manden med styrthjelm, der dukkede op i hans entré. Da tricktyven så beboeren, forsvandt han dog hurtigt igen.

Manden med styrthjem beskrives som:

  Mellemøstlig af udseende

  Cirka 30-35 år

  Mørkebrune øjne

  Cirka 170-175 cm høj

  Pænt klædt i tyk, mørk jakke

  Iført hvid scooterhjelm med farvemønster

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller ser manden. Man kan kontakte politiet på teleofn 114.

jr

Publiceret 15 June 2018 13:37

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.