Modelfoto

Politirapporten: Gemte 17 joints i æske under forsæde

22-årig mand anholdt og sigtet for narkosalg

En 22-årig mand blev onsdag eftermiddag anholdt og sigtet for narkosalg.

Det skete klokken 16.02 i Hans Broges Gade i Aarhus C, hvor politiet standsede en bil med den 22-årige og to andre mænd.

Betjentene visiterede mændene og ransagede bilen, hvor der blev fundet flere poser hash i den 22-årige taske. Der blev også fundet 17 joints under det ene forsæde, som den 22-årige indrømmede var hans, oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Han blev derfor anholdt på stedet og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Andre nyheder fra døgnrapporten

Tyverier fra efterskoler

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 13.30 to mænd på 24 og 25 år i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De sigtes for at have begået en række tyverier fra efterskoler flere steder i Jylland. De to mænd blev anholdt i går kl. 19.10, efter at der havde været indbrud på Hammerum Efterskole ved Herning.

Da de to mænd bor i Aarhus, og da de mistænkes for indbrud bl.a. i Østjyllands politikreds, fremstilles de i Retten i Aarhus. Da anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen.

Udenlandske kvinder fik straksbøde efter ur-tyveri

Klokken var 11.36, da to 26-årige kvinder blev anholdt i går i Storcenter Nord. Det vidste de to kvinder måske også, at den var, for de havde i hvert fald snuppet to ure fra H&M, som de forsøgte at smugle ud af butikken. En butiksdetektiv opdagede deres foretagende, og hun tilkaldte straks vagterne, der tilbageholdt de to kvinder. Den ene havde et ur fra butikken på, mens den anden havde et ur i tasken. Begge blev anholdt og sigtet for tyveri, da politiet kom frem. Da de ikke bor i Danmark, modtog de en straksbøde, som de skulle betale med det samme.

Bil i brand

En varebil brændte helt ud i nat kl. 00.38, da den stod på en p-plads på Vestervænget i Tilst. Ved siden af bilen stod to personbiler, der begge blev skadet af branden. Det er endnu uvist, hvorfor bilen brød i brand.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 14.33 i krydset Birkegårdsvej/Jegstrupvej i Hasselager. En 49-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 33-årig mand. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

En 22-årig mand blev i nat kl. 1.30 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset Emmasvej/Sigridsvej i Brabrand.

En 32-årig mand blev i nat kl. 3.45 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset på Høgevej i Aarhus V. Da han ikke havde kørekort, blev han også sigtet for at køre uden førerret.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i private hjem i Aarhus Kommune.

På Højvangsvej i Stavtrup ved Viby begået mellem onsdag d. 6/6 kl. 00.00 og onsdag d. 13/6 kl. 8.00

På Skæring Hedevej i Egå begået onsdag d. 13/6 mellem kl. 01.00 og kl. 06.00

På Hjortevænget i Højbjerg begået mellem søndag d. 10/6 kl. 20.00 og onsdag d. 13/6 kl. 11.00

På Højen i Brabrand begået mellem tirsdag d. 12/6 kl. 9.00 og onsdag d. 13/6 kl. 17.30

jr

Publiceret 14 June 2018 14:55

SENESTE TV