Modelfoto

Advarsel: Tyverier af solbriller i Aarhus

Brillebutik i City Vest har flere gange fået stjålet solbriller

En brillebutik i City Vest i Brabrand har to gange indenfor den seneste uge haft besøg af personer med lidt for lange fingre, der har stjålet designerbriller fra et stativ udenfor butikken.

Lørdag 19. maj mellem kl. 10 og 11 var det tre piger mellem ca. 17 og 22 år, der ikke kunne holde fingrene for sig selv og stjal fem par solbriller.

I tirsdags mellem kl. 12.30 og 12.40 var det to mænd - også i forening - der stjal seks par solbriller. En medarbejder opdagede tyveriet tirsdag og satte efter til fods, men måtte opgive, da de løb ud af udgangen mod benzinstanderne og stak af på scooter.

Der er tale om solbriller af mærkerne Converse, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Henry Lloyd, SuperDry og Tiger of Sweden.

Også en brillebutik på Housmeden i Randers C har haft en lignende oplevelse. De anmeldte i går, at ved 16-tiden havde besøg af tre mænd, der lykkedes at stikke af med 10 par dyre solbriller.

Køber man en stjålet solbrille, gør man sig skyldig i hæleri. Østjyllands Politi anbefaler derfor, at man har antennerne ude, når man handler privat. At man er opmærksom på, hvem man handler med, og hvor man handler. Få navn og legitimation, så du ved, hvem vedkommende er. Har du en dårlig mavefornemmelse, og tilbuddet er lidt for godt til at være sandt, er det måske en stjålet solbrille.

jr

Publiceret 24 May 2018 12:07

SENESTE TV