Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: 89-årig kvinde udsat for tricktyveri af "hjælpsom" mand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 89-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag udsat for tricktyveri på Åskrænten i Egå, da en tilsyneladende venlig mand endte med at stikke af med hendes dankort. Kvinden var på vej hjem, gående med sin rollator, da en ukendt mand henvendte sig.

Han spurgte om vej til hospitalet og tilbød at hjælpe hende med at køre rollatoren, som kvindens taske lå ovenpå.

Da hun nåede frem til sit hjem, sagde hun farvel til manden og opdagede først senere, at hendes dankort var stjålet. Banken oplyste hende om, at der var hævet flere tusinde kroner på kortet. Kvinden anmeldte tyveriet til politiet i går.

Hun beskriver manden som værende:

  Nordeuropæisk af udseende, hvid i huden

  Talte engelsk

  Ca. 25 år

  170-175 cm høj

  Sort, kort hår

  Iført pænt, mørkt tøj

Døgnet i øvrigt

Udenlandsk tyv fik straksbøde

En 29-årig mand fra Rumænien blev i går kl. 17.15 anholdt og sigtet for tyveri, da han blev taget på fersk gerning i Magasin i Aarhus C. En vagt opdagede, at manden puttede nogle parfumeprøver i lommen, og den rumænske mand blev derfor tilbageholdt, indtil politiet kom frem. Da den 29-årige er udenlandsk statsborger og ikke har bopæl i Danmark, blev han anholdt og fik en straksbøde, som han skulle betale med det samme.

Hidsig ung mand anholdt efter politikontrol

En 17-årig mand blev i går anholdt kl. 17.47, da han var aggressiv og ikke var villig til at samarbejde med politiet, som han mødte på Fortevej i Risskov. En patrulje traf en gruppe unge mænd, som de gerne ville snakke med og se nærmere på. Det var den 17-årige noget utilfreds med og begyndte at råbe op, mens han forsøgte at opildne sin kammerater til også at råbe af politiet. Det fik betjentene til at anholde manden og sigte ham for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 06.08 på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 26-årig mandlig bilist kørte af vejen og endte på en mark. Han blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, da betjentene fik mistanke til, at han var påvirket. En blodprøve skal nu vise, om manden havde en promille over det tilladte.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 07.44 i krydset Ringkøbingvej/Viborgvej. En 36-årig kvindelig bilist foretog et højresving, men overså en 20-årig mand på cykel, som blev ramt af bilen. Ved sammenstødet pådrog cyklisten sig et benbrud og blev kørt på skadestuen. Den 36-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 08.26 i krydset Tage Hansens Gade/Viborgvej. En 37-årig kvindelig bilist drejede til højre og overså en 31-årig mandlig cyklist, der blev slynget op på kølerhjelmen. Han slap dog umiddelbart uden større skader. Den 37-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 09.10 på Åvænget i Egå. En 37-årig kvindelig bilist svingede ud fra en p-plads og ramte ind i en bil ført af en 72-årig mand. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Den 37-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i Aarhus:

  På Gammel Munkegade i Aarhus onsdag d. 16/5 kl. 6.10

  På Stennehøj Alle i Højbjerg begået mellem søndag d. 13/5 kl. 19.00 og torsdag d. 17/5 kl. 00.10

  På Vestergade i Aarhus C begået torsdag d. 17/5 kl. 2.45

  På Grønningen i Aarhus C begået mellem onsdag d. 16/5 kl. 22.00 og torsdag d. 17/5 kl. 3.17

Publiceret 17 May 2018 17:15

SENESTE TV