Modelfoto

Kvinde overraskede indbrudstyv på vej ud af vinduet

To personer blev onsdag morgen anholdt af politiet og sigtet for tyveri

indbrud En kvinde fik onsdag morgen noget af en forskrækkelse, da hun vågnede ved noget støj klokken 6.10 i sin lejlighed på Gammel Munkegade i Aarhus C. Da hun stod op og gik ind i stuen, opdagede hun en ukendt mand, der var på vej ud af et åbentstående vindue med hendes bærbare computer under armen. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den ukendte mand hoppede ud af vinduet ned i en baggård og stak af fra stedet. Kvinden ringede derfor straks til politiet, der lidt senere kom frem til lejligheden.

Her blev patruljen vinket ind i en baggård af nogle mænd, der havde tilbageholdt en mand og en kvinde. Mændene forklarede, at de havde taget personerne på fersk gerning i at bryde ind i en håndværkerbil på stedet. På samme tid kom kvinden fra lejligheden ned og udpegede den tilbageholdte mand, som ham, der havde været inde i hendes lejlighed.

Den 26-årige mand, hun udpegede, blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbil og for indbrud. Kvinden, han var sammen med, blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbil, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 17 May 2018 13:20

SENESTE TV