Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Opgang ryddet efter brand i kælder i Viby

Uddrag fra Østjyllands politirapport

Østjyllands Politi fik i går kl. 15.08 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en kælder i en bygning på Søndervangen i Viby. Røgen fra branden bredte sig i opgangen til lejlighederne, og alle beboere blev bedt om at gå udenfor. Omkring kl. 16.00 var branden slukket og lidt efter kunne beboerne vende tilbage til deres lejligheder. En 79-årige kvinde blev kørt til skadestuen til tjek for røgforgiftning. Brandårsagen er endnu ukendt.

Andre nyheder fra politiets døgnrapport:

27-årig taget med hånden i en andens lomme

En 27-årig mand blev i går kl. 16.15 taget på fersk gerning, da han forsøgte at stjæle en pung i Åbyhøj. Den 27-årige sneg sig in i et kontorfællesskab på Hermodsvej, hvor han tog en pung fra en jakke, der hang på stedet. Han blev dog opdaget af jakkens ejermand, der tilbageholdt ham, indtil politiet kom frem. Den 27-årige erkendte forholdet og blev sigtet for tyveri.

To butikstyve puttede varer i rygsækken

To unge mænd på 20 og 21 år "glemte" i går, at man skal betale for sine varer, når vil have varer i en butik. De var på besøg i Netto på Rundhøjtorvet i Højbjerg, hvor de stak flere varer ned i en rygsæk. Herefter forsøgte de at gå ud at butikken uden at betale. Mændene blev dog opdaget, og det kostede dem begge en sigtelse for tyveri.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 7.48 på Herningmotorvejen ved Brabrand. En 61-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 59-årig mand. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Den 61-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 9.07 i krydset Skanderborgvej/Lemmingvej. En 37-årig mandlig bilist overså, at en 54-årig mand standsede for rødt, og han kørte op bag i dennes bil. Den 37-årige blev kørt til tjek på skadestuen, men slap umiddelbart uden alvorlige skader.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 11.25 i krydset Vestre Ringgade/Søren Frichs Vej i Aarhus V. En 75-årig kvindelig bilist kørte ind i siden på en lastbil ført af en 44-årig mand. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 14.16 i krydset Grønnegade/Nørre Alle i Aarhus C. En 64-årig mandlig bilist drejede til højre i krydset og ramte ind i en 20-årig kvinde, der kom cyklende. Den 20-årige slap umiddelbart med mindre knubs. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.33 på Djurslandsmotorvejen ved Aarhus N. Fem biler var involveret i et harmonikasammenstød. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.56 på Christiansgade i Aarhus C. En cyklist kørte ind i en bildør, væltede og brækkede armen.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i Aarhus Kommune:

På Sletvej i Sletten ved Hasselager begået tirsdag d. 15/5 mellem kl. 7.00 og kl. 7.30

På Majvej i Aarhus V begået mellem mandag d. 14/5 kl. 20.30 og tirsdag d. 15/5 kl. 12.35

På Silkeborgvej i Aarhus C begået tirsdag d. 15/5 mellem kl. 19.00 og kl. 23.30

På Herluf Trolles Gade i Aarhus N begået tirsdag d. 15/5 mellem kl. 7.00 og kl. 18.00

Publiceret 16 May 2018 13:39

SENESTE TV