Modelfoto

To spritbilister fanget med hjælp fra borgere

Spritbilist kørte flere gange op på fortovet

Østjyllands Politi sender en tak til to østjyder, der søndag hjalp med at fange to bilister i Aarhus, der helt tydeligt var påvirket af spiritus.

Den ene ringede søndag klokken 17.20, hvor han kørte bag en bil på Paludan-Müllers Vej, der slingrede kraftigt og flere gange blandt andet kørte op over kantstenen til fortovet.

Da politiet med hjælp fra borgeren kom frem og standsede bilen, blev mistanken om spirituskørsel bekræftet. Den 44-årige fører kunne ikke bestå alkometertesten, så han blev anholdt og sigtet for spritkørsel.

Kort efter, klokken 17.38, ringede en anden borger, der bag en slingrende bil på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Han fulgte efter bilen, indtil en patrulje kom frem. I første omgang nægtede bilisten at standse for politiet, men efter lidt tid kørte han ind til siden.

Det var en 26-årig mand, der havde en promille på langt over det tilladte. Han er udenlandsk statsborger og bor ikke i landet, så han fik en bøde på stedet og blev frakendt retten til at køre i Danmark i tre år.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 14 May 2018 12:50

SENESTE TV