God vovse: Truende mænd med kniv fundet af politihund

En politihund fandt natten til fredag frem til to mænd, der havde truet en taxachauffør på livet

politihund En af politiets hunde fortjener vist en ekstra godbid, efter han natten til fredag var årsagen til, at politiet kunne finde frem til taxa-kunder, som han truet en taxa-chauffør på livet. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 1.18 natten til fredag fik politiet en anmeldelse om, at en taxachauffør netop var blevet truet på livet af nogle kunder. Chaufføren forklarede, at han havde samlet to mænd op ved Fakta på Ormslevvej i Aarhus. Her var der opstået uenighed om, hvem der skulle betale, og det fik chaufføren til at afvise at køre med dem. Det blev den ene af mændene så ophidset over, at han tog en kniv frem, truede chaufføren og sparkede en forlygte i stykker, inden de begge stak af, skriver politiet i døgnrapporten.

To mænd anholdt

En patrulje var hurtigt på stedet med en politihund, som blev sendt på spor. Den fik færden omme bag Fakta og langs en sti, som går mellem Ormslevvej og Stavtrupvej. Herfra gik sporet videre over Stavtrupvej og ind i et lejlighedskompleks, hvor hunden fortsatte målrettet mod en opgang.

Betjentene henvendte sig i en lejlighed, hvor der var lys. Her fandt de fire unge mænd. Efter kort tid lykkedes det at identificere to af mændene på henholdsvis 22 og 19 år, som blev genkendt som de to taxakunder. De blev begge anholdt og sigtet for at true taxachaufføren på livet. Den 22-årige blev desuden sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da der blev fundet en peberspray, som han erkendte var hans, oplyses det desuden i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 11 May 2018 18:01

SENESTE TV