Foto: Google Street View / Mostphotos

22-årig varetægtsfængslet efter dødstrusler på Hotel Royal og Instagram

Den 22-årige mand, som fredag morgen blev anholdt på Hotel Royal, er efter et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger

En 22-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter han tidligere i dag i et grundlovsforhør var sigtet for at have truet en kvinde og personale på Hotel Royal i Aarhus, overfaldet en mand i Thailand samt truet flere personer på livet via det sociale medie Instagram. Det oplyser Østjyllands Politi.

Der blev ved dagens grundlovsforhør nedlagt referatforbud. Østjyllands Politi kan derfor ikke fortælle ydeligere om sagen, oplyses det på Twitter.

Truede gæster og hotelpersonale

Politiet blev i morges klokken 5.05 kaldt til Hotel Royal på Store Torv i Aarhus, hvor en gæst havde truet personale og gæster på stedet. En kvinde forklarede betjentene, at hun var blevet vækket af den 22-årige, som havde banket på hendes dør og truet hende på livet. Han havde forladt hotellet, da politiet ankom, men kom retur og blev anholdt i receptionen.

Den 22-årige mand blev i dag klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør. Han er desuden sigtet for at have overfaldet en mand med flaske, slag og spark. Det foregik 7. april i Thailand sammen med andre ukendte gerningsmænd. Derudover er han sigtet for mellem 8. april og 11. april at have truet flere personer på livet over det sociale medie Instagram.

Det oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 11 May 2018 19:30

SENESTE TV