Snevejr i Skejby. Foto: Tinna Gehrt

Snevejr i Skejby. Foto: Tinna Gehrt

Snevejr gav mange glatføreuheld i Østjylland

Færdselsuheld i Hinnerup, Hornslet, Skanderborg og Aarhus

Østjyllands Politi oplyser, at mandagens kraftige snevejr gav flere uheld i trafikken på grund af glat føre.

Uheldene skete geografisk set i hele politikredsen, både på Djursland, i Aarhus, Odder og Favrskov Kommune.

Herunder af politiets oversigt over færdselsuheld, der er nævnt i døgnrapporten:

Færdselsuheld i går kl. 9.20 på Houvej i Ndr. Randlev ved Odder. En 61-årig kvindelig bilist mistede på grund af det glatte føre herredømmet over sin bil og endte i den modsatte kørebane, hvor hun ramte 49-årig mandlig bilist. Begge biler blev totalskadet, men ingen kom umiddelbart noget til. 

Færdselsuheld i går kl. 11.30 på P. Juul-Jensens Boulevard i Aarhus N. En 29-årig mandlig bilist påkørte en 61-årig mandlig bilist, da den 29-årige kørte frem i krydset ved Kirstinemindevej. Der skete ringe materiel skade ved uheldet, og ingen personer kom umiddelbart til skade. 

LÆS OGSÅ: Tre biler kørt sammen på motorvejen ved Aarhus

Færdselsuheld i går kl. 14.51 i krydset Strandskovvej/Skovmøllevej i Højbjerg. En 24-årig kvindelig bilist gled frem i krydset på grund af den glatte vej og røg lige ud foran en bil ført af en 66-årig mand, der kørte ind i hende. Ingen af personerne kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Færdselsuheld i går kl. 15.05 på Skanderborgvej i Norring ved Hinnerup. En 53-årig mandlig lastbilchauffør kørte i grøften med sin lastbil, og hans vogn satte sig på tværs af kørebanen. Vejen var derfor spærret på stedet i omkring 20 minutter. Chaufføren kom ikke til skade ved uheldet.

Færdselsuheld i går kl. 15.38 på Rosenholmvej ved Hornslet. En 32-årig mand mistede kontrollen over sin bil på den glatte føre, drejede rundt og ramte ind i en husmur. Sammenstødet lavede revner i husmuren og bilen fik større skader. Den 32-årige blev på kørt på skadestuen men var ved fuld bevidsthed.

LÆS OGSÅ: Kvinde dræbt i færdselsulykke mellem Ry og Skanderborg

Gårsdagens værste ulykke i Østjylland skete i Sydøstjyllands Politikreds mellem Ry og Skanderborg, hvor en 51-årig kvinde fra Ry blev dræbt, da hun mistede kontrollen med sin bil og skred ud og blev ramt frontalt af en modkørende firehjulstrækker.

 

Publiceret 06 March 2018 10:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.