Snevejr i Skejby. Foto: Tinna Gehrt

Snevejr i Skejby. Foto: Tinna Gehrt

Snevejr gav mange glatføreuheld i Østjylland

Færdselsuheld i Hinnerup, Hornslet, Skanderborg og Aarhus

Østjyllands Politi oplyser, at mandagens kraftige snevejr gav flere uheld i trafikken på grund af glat føre.

Uheldene skete geografisk set i hele politikredsen, både på Djursland, i Aarhus, Odder og Favrskov Kommune.

Herunder af politiets oversigt over færdselsuheld, der er nævnt i døgnrapporten:

Færdselsuheld i går kl. 9.20 på Houvej i Ndr. Randlev ved Odder. En 61-årig kvindelig bilist mistede på grund af det glatte føre herredømmet over sin bil og endte i den modsatte kørebane, hvor hun ramte 49-årig mandlig bilist. Begge biler blev totalskadet, men ingen kom umiddelbart noget til. 

Færdselsuheld i går kl. 11.30 på P. Juul-Jensens Boulevard i Aarhus N. En 29-årig mandlig bilist påkørte en 61-årig mandlig bilist, da den 29-årige kørte frem i krydset ved Kirstinemindevej. Der skete ringe materiel skade ved uheldet, og ingen personer kom umiddelbart til skade. 

LÆS OGSÅ: Tre biler kørt sammen på motorvejen ved Aarhus

Færdselsuheld i går kl. 14.51 i krydset Strandskovvej/Skovmøllevej i Højbjerg. En 24-årig kvindelig bilist gled frem i krydset på grund af den glatte vej og røg lige ud foran en bil ført af en 66-årig mand, der kørte ind i hende. Ingen af personerne kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Færdselsuheld i går kl. 15.05 på Skanderborgvej i Norring ved Hinnerup. En 53-årig mandlig lastbilchauffør kørte i grøften med sin lastbil, og hans vogn satte sig på tværs af kørebanen. Vejen var derfor spærret på stedet i omkring 20 minutter. Chaufføren kom ikke til skade ved uheldet.

Færdselsuheld i går kl. 15.38 på Rosenholmvej ved Hornslet. En 32-årig mand mistede kontrollen over sin bil på den glatte føre, drejede rundt og ramte ind i en husmur. Sammenstødet lavede revner i husmuren og bilen fik større skader. Den 32-årige blev på kørt på skadestuen men var ved fuld bevidsthed.

LÆS OGSÅ: Kvinde dræbt i færdselsulykke mellem Ry og Skanderborg

Gårsdagens værste ulykke i Østjylland skete i Sydøstjyllands Politikreds mellem Ry og Skanderborg, hvor en 51-årig kvinde fra Ry blev dræbt, da hun mistede kontrollen med sin bil og skred ud og blev ramt frontalt af en modkørende firehjulstrækker.

 

Publiceret 06 March 2018 10:00

SENESTE TV