Drenge ville besøge bedstemor i Tilst:

Fik tæsk af rødder

14-årig dreng blev slået og sparket af en håndfuld andre drenge

To drenge på 14 og 15 år steg i går på en bus i midtbyen for at køre til Tilst for at besøge den enes bedstemor.
De to drenge har til politiet forklaret, at de blev opsøgt af en gruppe drenge i bussen, der tog fat i dem og spurgte, om de havde cigaretter. Da de to drenge klokken 18.30 stod af bussen på Langkærvej, fulgte gruppen efter og tog fat i den 14-årige dreng. De gennemgik en af hans lommer, hvor der var en busbillet og et sæt nøgler, som de tilsyneladende ikke var interesserede i. De 'kvitterede' ved at slå den 14-årige dreng flere gange i ansigtet og sparke ham i maven. Hans 15-årige kammerat var sluppet væk og havde gemt sig på taget af et skur i nærheden. Efter episoden tog de hjem til bedstemoren, ringede til politiet og anmeldte, de havde været udsat for vold og røveriforsøg.
LÆS OGSÅ: Fodboldspiller blev overfaldet af drenge i en tunnel i Tilst
Gruppen, der bankede den 14-årige, bestod af cirka fem på 14-16 år. De tre af drengene beskrives som:
A:
Kort, mørkt hår med krøller
Iført sort jakke
Ca. 176 cm
Ca. 16 år
Talte dansk og udenlandsk

B:
Kort, sort hår
Ca. 15 år
Talte dansk og udenlandsk

C:
Krøllet, mørkt hår
Iført hættetrøje og tørklæde for munden
Ca. 15 år
Talte dansk og udenlandsk
LÆS OGSÅ: Bilist kørte 124 km/t på Viborgvej
Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der kan hjælpe med oplysninger i sagen, så man kan finde frem til de voldelige drenge.
jr
 

Publiceret 12 January 2018 11:15

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.