Arkivfoto.

Arkivfoto.

Voldsomt slagsmål i nat:

Mand blev trampet på og fik kraniebrud

Politiet efterlyser vidner til slagsmål, der fandt sted nytårsnat i det centrale Aarhus

Et større slagsmål mellem fem til seks personer fandt i nat sted i Nørregade i Aarhus, fremgår det af døgnrapporten fra Østjyllands Politi. 
LÆS OGSÅ: INTERAKTIVT KORT: Stor indbrudsbølge rammer Aarhus nytårsnat
I forbindelse med slagsmålet snublede en 27-årig mand. Imens manden lå på jorden blev han sparket og trampet i hovedet af en ukendt gerningsmand.
Det var så voldsomt, at den 27-årige mand i bevidstløs tilstand blev bragt til skadestuen, hvor det blev konstateret, at han blandt andet havde pådraget sig kraniebrud. Han er heldigvis uden for livsfare.
Østjyllands politi søger i den forbindelse vidner, som har overværet overfaldet.
jwh

Publiceret 01 January 2018 11:45

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.