Modelfoto

Modelfoto

Nok er nok:

Guldøl-tyv sigtet for 28 forhold - nu skal han bag tremmer

 
En 42-årig mand har på tre døgn begået fire tyverier i Aarhus og truet en ekspedient med at slå hende ihjel.
Senest i går klokken 13.25 slog han til igen igen igen i 7-Eleven på Banegårdspladsen, hvor han stjal en guldøl og forlod butikken uden at betale.
LÆS OGSÅ: Fjerde gang faldt hammeren: 32-årig somalier udvist af Danmark
Nu er det blevet for meget for politiet, der i dag har fremstillet den 42-årige mand i et grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han blev varetægtsfængslet i fire uger, men har kæret fængslingen til landsretten.
"Grundet mandens historik er der grund til at tro, han vil gøre det igen," skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.
LÆS OGSÅ: Standset i nat af mænd med pistoler: "Hvem er I, og hvad laver I her?"
Den 42-årige mand er sigtet for i alt 28 forhold i tre forskellige politikredse i 2016 og 2017.
Sigtelserne omfatter blandt andet tyveri, trusler og forstyrrelse af den offentlige orden.
jr
 

Publiceret 13 October 2017 11:15

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.