Politirapporten:

74-årig spritbilist kørte i grøften

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 74-årig mand blev onsdag eftermiddag anholdt og sigtet for spirituskørsel på Holmstrupgårdsvej i Brabrand.
Det var en borger, der ringede til politiet, da han så den 74-årige sidde i sin bil, der holdt i grøften ved siden af en mindre sti, der fører op til Skjoldhøj-kollegiet.
Da politiet nåede frem, forklarede bilisten, at han under kørslen pludselig fik den indskydelse, at han skulle dreje til højre. Det var dog ingen god ide, da der til højre var en lille sti, der ikke er beregnet til køretøjer. Den 74-åriges bil endte derfor i grøften.
dp

Døgnet i øvrigt

Kvinde fik forbrændinger efter arbejdsulykke
En 44-årig kvinde fik 1. og 2. gradsforbrændinger på maven, da hun var i gang med at rengøre en blandingsmaskine på en virksomhed i Viby kl. 13.58 onsdag. Under rengøringen sprøjtede der 80 grader varmt vand med lud ud på kvinden. Hun fik hurtigt hjælp af en kollega, der sprøjtede vand på hende med en vandslange. På hospitalet fik den 44-årige bandage på og blev udskrevet umiddelbart efter.
Ung mand kørte narkokørsel uden kørekort
En 25-årig mand blev stoppet med narko i blodet, da han kørte rundt på Silkeborgvej i Brabrand kl. 00.55 natten til torsdag. En patrulje opdagede bilen og ved et tjek af nummerpladen, konstaterede betjentene, at bilens ejer havde fået frataget kørekortet. Derfor standsede de bilen, der ganske rigtigt var ført af den 25-årige ejer. Bilisten virkede sløv og snøvlede, og det viste sig da også, at han havde indtaget hash. Ved en visitation opdagede betjentene flere hashklumper gemt i den 25-åriges jakke. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af stoffer, for at have kørt narkokørsel og for at have kørt uden kørekort.
Færdsel
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 8.30 i krydset Grenåvej/Tranekærvej i Risskov. Her blev en 45-årig mandlig bilist ramt af en forbikørende bil. Ved påkørslen ramte den 45-åriges bil ind i to andre biler kørt af henholdsvis en 44-årig kvinde og en 63-årig kvinde. Bilisten, der havde påkørt den 45-årige, kørte væk fra stedet. Der skete umiddelbart ingen personskade ved sammenstødet.
Der skete et færdselsuheld onsdag kl.12.07 på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Da en 26-årig mandlig bilist ville køre ud af en rundkørsel, ramte han en bil ført af en 44-årig mand. Begge parter blev kørt til skadestuen, da de havde ondt i nakke og ryg. Den 26-årige mand blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel.
En 86-årig mand fik en flænge over øjenbrynet og et mindre brud på skulderen, da han onsdag kl. 12.22  væltede på sin elscooter på Langelandsgade i Aarhus. Den 86-årige kørte frem ubetinget vigepligt lige foran en 23-årig kvindelig cyklist. Både cyklisten og den 86-årige drejede skarpt til siden, og den ældre mand væltede ned på vejen.
Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 15.33 i krydset Brovej/Egå Strandvej i Egå. Her overholdt en 34-årig mandlig bilist ikke sin vigepligt og kørte ud foran en 48-årig mandlig cyklist, der ramte ind i siden på bilen og styrtede. Cyklisten fik hudafskrabninger og muligvis nogle trykkede ribben.
En 52-årig mandlig bilist blev standset med for meget alkohol i blodet kl. 1.51 natten til torsdag på Kunnerupvej ud for Kolt ved Hasselager. Manden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • Begået på Marselisvej i Aarhus onsdag d. 17/5 mellem kl. 7.00 og 16.00

Publiceret 18 May 2017 13:27

SENESTE TV