I juli 2016 blev denne video lagt op. Den viser Dan Svendsen fra Risskov, som kører ind i en rundkørsel og foretager et tvivlsomt vognbaneskift.

I juli 2016 blev denne video lagt op. Den viser Dan Svendsen fra Risskov, som kører ind i en rundkørsel og foretager et tvivlsomt vognbaneskift.

Filmet og udstillet på Youtube:

Hvad får personen ud af det?

Aarhusianske Dan Svendsen vidste ikke, at der var offentliggjort en video af ham på Youtube

(OBS: Efter Lokalavisen Aarhus' afsløringer har Youtube-kanalen DanskTrafik slettet alle videoer på Youtube. De er dog stadig at finde på personens Facebook-side)
Dan Svendsen fra Risskov var en tidlig morgen i slutningen af juni 2016 ude at køre i sin bil.
På et tidspunkt når han den dobbeltsporede rundkørsel i Skejby, der fører enten hen til det nye sygehus, op til Randers-vej mod midtbyen eller under Randersvej og hen til Ikea.
Da han kører ind i rundkørslen, kører han med det samme fra yderste til inderste spor uden at blinke.
LÆS OGSÅ: AARHUSIANSKE BILISTER HÆNGT UD PÅ YOUTUBE
Hvad han ikke ved er, at bag ham kører youtuberen DanskTrafik, som har netop filmet Dan Svendsens kørsel.
Godt en måned senere bliver videoen af Dan Svendsen offentliggjort på You-tube-kanalen med tidsangivelse og angivelse af bilens nummerplade.

Blev sur

Dan Svendsen er en af de personer, man kan finde frem til via nummerplade.net og De Gule Sider. Han har indvilget i at stå frem med navn og givet os lov til at vise billedet af videoen.
Da Lokalavisen Aarhus gør ham opmærksom på, at denne video findes på Youtube, og at man ret let kan finde frem til ham, bliver han overrasket.
“Min første tanke var: 'Ups, det er ikke godt. Hvad f... har jeg lavet af ulovligheder i trafikken?' Min næste følelse var frustration over at ligge derude uden at vide det. Jeg er faktisk blevet lidt sur over det,” fortæller Dan Svendsen.
LÆS OGSÅ: AARHUSIANSKE BILISTER HÆNGT UD PÅ YOUTUBE
Hvad tænker du om det, at være til offentlig skue på den måde på internettet?
“Det bryder jeg mig bestemt ikke om. Det var noget andet, hvis man havde givet lov til det, eller man selv havde lagt det ud på Facebook og lignende. Nu er det jo ret harmløst i forhold til, hvad man ellers hører, at andre ser om sig selv på nettet. Men jeg vil gerne selv godkende og vide, hvad der ligger om mig på nettet.”

Forstår ikke motivet

På et generelt plan krænker offentliggørelsen af videoen Dan Svendsen, fortæller han, men videoens indhold tager han ikke så tungt.
LÆS OGSÅ: AARHUSIANSKE BILISTER HÆNGT UD PÅ YOUTUBE
Han har dog svært ved at forstå, hvad der får denne youtuber til at offentliggøre videoerne.
“Lidt hårdt sagt så må det være en person, der mangler indhold i sin tilværelse. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvad sådan en person får ud af at lægge det offentligt frem. Samtidig er personens måde at kommunikere på meget ubehagelig, da han på en video skriver noget i retning af 'fucking perle',” siger Dan Svendsen, som umiddelbart ikke har tænkt sig at politianmelde DanskTrafik.
“Jeg kunne ikke personligt finde på at anmelde personen, for jeg finder det sørgeligt, at han eller hun ikke har andet at gå op i. En generel anmeldelse vil jeg dog gerne bakke op om.”

Publiceret 04 April 2017 07:45

SENESTE TV