Politirapporten:

Bilist endte i haven efter slinger på vejen

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport fra tirsdag 8. november til onsdag 9. november

Færdselsuheld 
En 69-årig kvindelig bilist kørte i går ad Silkeborgvej mod vest i Brabrand, som den bageste i en kortege af tre biler. En bagfrakørende, 26-årig mandlig bilist foretog med høj fart en hasarderet overhaling af kvinden og to andre køretøjer. Han blev formentlig overrasket over et helleanlæg, som kom i mellem de to kørebanehalvdele, og nåede lige at svinge ind i første vognbane, inden han ramte helleanlægget. Her mistede han kontrollen over køretøjet, der kom i slinger. Han krydsede modsatte kørebanehalvdel og endte inde i en have. 
Færdselsuheld
En 51-årig mandlig bilist mistede i går kontrollen over sit køretøj på grund af sne på Nordjyske Motorvej ved Trige. Han påkørte autoværnet. Ingen personskade.

Færdselsuheld
En 67-årig mandlig bilist overså i går en 35-årig mandlig cyklist, da han svingede fra Silkeborgvej i Brabrand. Der skete ingen personskade.
Færdselsuheld
Tre biler stødte i går sammen på Herningmotorvejen ved Harlev. To af bilerne kunne ikke køre fra stedet. Der skete ingen personskade.

Færdselsuheld
En 44-årig mandlig bilist kørte i går i personbil ad Havnegade i sydlig retning. I krydset Havnegade/Mindebrogade holdt han for rødt lys. En 28-årig mandlig bilist, der kørte bagved i samme retning overså, at den 44- årige var standset for rødt lys, hvorved der skete sammenstød.

Spirituskørsel
En 57-årig mandlig bilist kørte i går på sin knallert ad Viby Ringvej i Viby Jylland, selvom han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Narkokørsel
En 28-årig mandlig bilist førte i går sin personbil ad Jægergårdsgade i Aarhus C, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde førerret .

Narkokørsel
En 33-årig mandlig bilist førte i går sin personbil ad Sønder Allé i Aarhus C, selvom han havde indtaget euforiserende stoffer.

null

Publiceret 09 November 2016 10:30

SENESTE TV