Badebro i Risskov blev frosset godt til ved den bidende kulde i slutningen af februar og starten af marts. Nu vender kulden tilbage for en stund.
Arkivfoto: byrd/Cecilie Andersen
Badebro i Risskov blev frosset godt til ved den bidende kulde i slutningen af februar og starten af marts. Nu vender kulden tilbage for en stund. Arkivfoto: byrd/Cecilie Andersen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åh nej, vinterkulden kommer tilbage: Så koldt bliver det

Iskold luft fra Rusland er på vej mod Danmark, og det kommer til at påvirke Aarhus

Selvom påskeliljer er dukket frem flere steder i landskabet, hvilket plejer at være en god indikation på forår, sol og tiltagende varme, så er man fortsat nødt til at væbne sig med tålmodighed. Der er nemlig mere kulde på vej til Aarhus. 

Blæsende vejr med frost døgnet rundt er nemlig igen noget, som rammer de kommende dage. Det skriver TV2 Vejret.

Det skyldes et stort højtryk henover Skandinavien, som skaber kulden henover Danmark. Det var præcis det, der skete for et par uger siden, hvor det mildt sagt var bidende koldt, og sneen væltede ned i det meste af landet. Dengang gik Aarhus ikke fri, og det samme gør byen heller ikke de næste par dage. 

Dermed skal man være forberedt på glatte veje og formentlig ekstra rejsetid i morgentrafikken. 

På DMI viser vejrudsigten for Aarhus, at man natten til fredag kan forvente ned mod fem grader frost, imens det hele fredagen vil have temperaturer under frysepunktet, og med en kraftig vind vil kulden føles endnu værre. 

Der vil også være udsigt til slud eller sne hist og her, lyder det i prognosen fra DMI. Solen vil dog dukke opå flere gange i weekenden, og i næste uge skulle varmen komme tilbage, skriver DMI.

 

Foto: DMI.dk
Foto: DMI.dk
Publiceret: 15. Marts 2018 08:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt